psihoterapeut Bucuresti

Psihoterapie individuala

 

Psihoterapeut Bucuresti – Cabinet individual de psihologie Camelia Mladin

Servicii de psihoterapie si consiliere psihologica

Psihoterapia este relatia dintre client si psihoterapeut, relatie ce implica efort, munca, responsabilitate de ambele parti. Este o relatie, ce poate decurge in unele momente lin si suportiv, iar in alte momente poate fi presarata de confuzie si provocare.

Rolul meu ca psihoterapeut este de a oferi un spatiu plin de respect, intelegere si empatie, pentru a explora si reflecta asupra emotiilor, gandurilor si comportamentelor.

Rolul tau in calitate de client este acela de a-ti da voie sa explorezi modalitati noi de “a fi” atat in relatie cu propria persoana cat si in relatiile interpersonale. La un anumit nivel o sa lucrezi cu relatiile curente. La un nivel mai profund o sa privesti catre relatiile din copilarie pentru a observa modul in care propriile tale credinte, emotii si comportamente s-au format.

Ce vom face intr-o sedinta de psihoterapie?

Ne vom uita impreuna la propriile tale credinte, emotii si la felul in care s-au format in urma experientelor trecute. Aceste experiente lasa o amprenta in interiorul nostru, ce  actioneaza ca o „voce” interioara. De cele mai multe ori aceasta nu ne lasa sa ne atingem potentialul si actioneaza ca un sabotor.

Pe masura ce constientizezi rolul acestor tipare si emotii, pe masura ce le intelegi, le traiesti si privesti cu compasiune catre partea vulnerabila a „copilului interior”, isi vor slabi intensitatea, iar tu nu te vei mai simti controlat de ele.

La psihoterapie pot apela:

  • persoane care se confrunta cu anumite dificultati: anxietate, fobii, depresie, tulburari obsesiv-compulsive, dificultati de relationare, dificultati profesionale, stres.
  • persoane care doresc sa exploreze spatiul interior pentru a se cunoaste mai bine.
Viziunea mea ca psihoterapeut: 

Suntem impreuna pe acest drum si impreuna vom gasi solutiile de care tu ai nevoie!

Psihoterapeut Bucuresti – Cabinet individual de psihologie Camelia Mladin

Sedintele de psihoterapie se desfasoara in cabinetul psihologic din Bucuresti. Durata sedintei de psihoterapie este de 50 de minute.