Psihoterapie individuala

Psihoterapia este o relatie intre client si terapeut, o relatie ce implica efort, munca, responsabilitate de ambele parti. Este o relatie, ce poate decurge in unele momente lin si suportiv iar in alte momente poate fi presarata de confuzie si provocare.

Rolul terapeutului este de a oferi un spatiu plin de respect, intelegere si empatie, pentru a explora si reflecta asupra emotiilor, gandurilor si comportamentelor.

Rolul tau ca si client este acela de a-ti da voie sa explorezi modalitati noi de “a fi” atat in relatie cu propria persoana cat si in relatiile interpersonale. La un anumit nivel, o sa lucrezi cu relatiile curente, iar la un nivel mai profund o sa privesti catre relatiile din copilarie pentru a observa modul in care propriile tale credinte, emotii si comportamente s-au format.

La terapie pot apela atat persoane care se confrunta cu anumite dificultati, cum ar fi: anxietate, fobii, depresie, tulburari obsesiv-compulsive, dificultati de relationare, dificultati profesionale, stres, cat si persoane care doresc sa exploreze spatiul interior pentru a se cunoaste mai bine.


Viziunea mea: Suntem impreuna pe acest drum si impreuna vom gasi solutiile de care tu ai nevoie!

Detalii servicii: Terapie individuala / Durata sedinta: 50 min

Te astept sa exploram!

____________________________________

Cabinet Psihologic Bucuresti - Camelia Mladin

________________

contact@psiho-at.ro

_______________

(+40) 741 14 15 61

________